Creeaza si decoreaza

DESIGN DE OBIECT SI PACKAGING

CURS

DESIGN DE OBIECT SI PACKAGING

 

Creeaza si Decoreaza este un atelier creativ deschis celor interesati de design cu varsta minima de 7 ani. La cursuri pot participa atat copii cat si adulti, un mixt creativ cu rezultate spectaculoase. Cursurile au scopul de a dezvolta simtul estetic si creativitatea, sunt foarte practice pentru cei care profeseaza in domeniu sau intentioneaza o cariera creativa. Cu experienta in domeniu, cursuriele sunt sustinute de designeri profesionesti ce lucreaza individual cu fiecare cursant. Peste 300 de cursanti au participat la sesiunile creative din care 80% au revinit la cursurile de avansati. Creaaza si Decoreaza nu ofera diplome sau brevete ci ma degraba urmareste dezvoltarea simtului creativ prin acumulare de informatii si aptitudini practice. Cursantii sunt consiliati si promovati, avand posibilitatea reala de a se dezvolta, a profesa sau a consolida o afacere.

PROGRAMA CURSULUI

Cursul de Design de Obiect si ambalaj este focusat pe acumularea practica de informatii creative ce te ajuta sa profesezi, sa-ti schimbi orizontul si viziunea asupra stilului de viata. Cursul este complex, un cumul de informatii teoretice si practice, structurat in 12 ore de lucru / 4 sesiuni creative a cate 3 ore.

Definitie si vocabular de specialitate: Ce inseamna Design? Criterii estetice, functionale si economice.

Categorii si istoria Designului.

Cromatica si teoria culorii.

Etapele elaborarii unui proiect:
1. Concept (documentare, organizarea spatiului de lucru fizic si digital, schite de concept, analiza variantelor si extragerea ideilor).
2. Realizarea proiectului ( aprofundarea conceptului, executia proiectului la scara si grila de materiale, expunerea si prezentarea lucrarii).

Perspectiva / lectie de desen, proportiile obiectelor in spatiu, linia si valoratia.

Concept creativ - proiectarea unui recipient pentru parfum avand ca reper o mostra olfactiva - (documentare, analiza, schite de concept, naming, logo, packaging, prezentarea conceptului).

Proiect - Reinventarea unui produs depasit tehnologic. Concept si realizare proiect la scara - prezentare si notare, publicarea online a celui mai bun proiect.

Proiect - Wirless speaker. Concept si realizare proiect la scara - prezentare si notare, publicarea online a celui mai bun proiect.

Materiale si texturi. Proiect creativ - crearea unui pattern si integrarea lui intr-un proiect.

Cum se face prezentarea unui proiect catre clientului final?

Proiect creativ - Obiect personal. Proiect amplu, individual cu tema la alegere. Proiectul cumuleaza verificarea cunostintelor, toate etapele necesare elaborarii unui proiect, informatii si detalii privind executia si punerea in opera. Proiect cu buget calculat. Prezentarea individuala a proiectului, notare si publicarea online a celor mai bune lucrari.

Iti oferim continuitate! Dupa terminarea cursului te poti reinscrie la grupele de avansati pentru aprofundarea proiectelor personale cu sustinerea noastra individuala.

CALENDARUL CURSULUI DE DESIGN DE OBIECT SI PACKAGING

Joi: 12.10.2017. Orele: 17.30 - 20.30
Joi: 19.10.2017. Orele: 17.30 - 20.30
Joi: 26.10.2017. Orele: 17.30 - 20.30
Joi: 02.11.2017. Orele: 17.30 - 20.30

UNDE NE AFLAM?

Nod Makerspace - Centru pentru industrii creative. Primul hub creativ de dimensiuni mari din România care are ca obiectiv democratizarea design-ului, a ingineriei, a fabricației și a educației creative. Cursurile de Design se tin in cea mai ampla sala a centrului "La firul ierbii" un spatiu creativ, dotat cu tot ce ai nevoie pentru ca proiectele tale sa se materializeze.
Nod Makerspace - Sala "La firul ierbii". Adresa: Splaiul Unirii 160, Industria Bumbacului, sector 4, București.

VALOAREA CURSULUI DE DESIGN DE OBIECT SI PACKAGING

869 RON cu TVA inclus

CERINTE SI MATERIALE

Singura cerinta este sa ai peste 7 ani, materialele sunt puse la dispozitie de Creeaza si Decoreaza. Pentru documentarea in cadrul cursurilor beneficiezi de biblioteca noastra iar pentru documentarea online poti sa aduci laptopul, tableta sau telefonul.

 

FORMULAR DE INSCRIERE